SZÁLLÍTÁSI IDŐ

Kérjük olvassa el figyelmesen az alábbi tájékoztatót, amelyben a szállítási időt, feltételeket ismertetjük.

 

A szállítási időre intervallumot tudunk megadni, amely legkevesebb 8 munkanap, legtöbb 14 munkanap, onnantól számítva, hogy a termékek ellenértéke megérkezett a számlánkra. Ez függ az aktuális árukészlettől, a rendelés feldolgozásától. A szállítást GLS Futárszolgálattal valósítjuk meg, amely feladástól számított 1 munkanapon belül kézbesítésre kerül a címzettnek, munkaidőben, 8 - 17h között. Sikertelen kézbesítés esetén ingyenesen biztosítjuk a másodszori kézbesítést. Ezt követően a csomag újraküldési díja a vásárlót terheli.

Szállítási költség, ingyenes szállítás

A szállítási költség minden esetben bruttó 1.390,- FT. Amennyiben a megrendelt termékek bruttó ára meghaladja a 25.000,- FT-ot, a SCHIESSER Magyarország átvállalja a szállítási költséget, ezt rendszerünk automatikusan végzi.

FIZETÉSI MÓDOK

Banki átutalás

A vásárlást követően megadott bankszámlaszámra való átutalással fizetheted ki a megrendelt termékeket, a fizetési folyamat során megadott információk alapján.

PayPal

A vásárlást követően automatikusan a PayPal oldalára irányítunk, ahol néhány adat megadásával bankkártyával, vagy bankszámlaszámmal tudsz könnyedén és gyorsan fizetni. Amennyiben elakadtál, kérdezz bátran Ügyfélszolgálatunktól.

Ha rendelkezel PayPal azonosítóval:

1. A fizetési módok közül válaszd a 'Pay with your card or your PayPal account'-ot. (ezután megjelenik a PayPal oldala)

2. Add meg azonosítódat és jelszavadat, és azonnal megtörténik a fizetés.

Azonnali kártyás fizetés (amennyiben még nincs PayPal azonosítód):

1. A fizetési módok közül válaszd a 'Pay with your card or your PayPal account'-ot. (ezután megjelenik a PayPal oldala)

2. Válaszd a 'Create a PayPal account' -ot, majd add meg bankkártya adataidat és egy megfelelő jelszót.

3. Ezt követően a fizetés megtörténik, és a bankkártyán terhelésre is kerül az összeg, nincs más teendőd. Legközelebb a webáruházunkba regisztrált e-mail címmel és a PayPal oldalán megadott jelszóval belépve azonnal megtörténik a fizetés, nem kell ismét a bankkártyádat regisztrálnod.

Postai csekk

Amennyiben nincs bankszámlád/bankkártyád, vagy nem megoldható az azzal való fizetés, egyszerűen igényelhetsz bármelyik postán egy piros postai csekket, majd azt a fizetési folyamat során megadott adatokkal kitöltve a postán azonnal fel is adhatod.