SCHIESSER

SCHIESSER - Természetesség, Korszellem, 1875 óta

A Schiesser márka tudja, hogyan feleljen meg számos, különböző elvárású nőnek, férfinak és gyermeknek.

A kiváló minőségű anyaghasználat és kivitelezés mindig is nagyon népszerű volt minden korosztály körében, és minden bizonnyal a jövőben is az lesz. A Schiesser fehérnemű sikeressége értékeken alapul, úgy, mint a minőség, a természetesség, valamint az innováció és a rugalmasság. Jövő-orientált, miközben hű marad a gyökereihez, igazi értéke láthatatlan, amely igazán a viselőjének jelenik meg.

  • 140 éves német múlt és német gyártás
  • Letisztult, igényes, különleges fehérnemű
  • Minőségi alapanyagok és kivitelezés
  • Világszerte elismert értékek

Üzletpolitika

A termékeinkkel a vásárlók elégedettségére szeretnénk koncentrálni, manapság sokmindenről lehet hallani, hogy minőségi termék, de annál kevesebb állja meg a helyét a tapasztalatunkban. A SCHIESSER ez alól kivétel, a termékek hosszú távra vannak tervezve, és a marketing fő alapja NEM az, hogy a vásárlónak újat kelljen vennie, hanem, hogy a vásárló, a környezetében élőknek is át tudja adni elégedettségét.

A SCHIESSER Magyarországon

A márka évekig kiszolgálta az igényes magyar vásárlókat is.

2015-től a Schiesser Magyarország képviseli a német gyár kiváló termékeit Magyarország nagy részén. Ügynökségünk célja, hogy a Schiesser hazánk egyik legkiemelkedőbb fehérnemű-, és ruházati terméke legyen. A vásárlók tudatába és tapasztalatába is szeretnénk beépíteni a minőségi, igényes fehérnemű viselet fontosságát, a Schiesser termékek értékét.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

SCHIESSER Márkaüzlet

A SCHIESSER márka rendkívül széles termékskálával rendelkezik, minden korosztály számára biztosítja azt a minőséget, amely iránt a kereslet folyamatosan nő. A SCHIESSER Magyarország lehetőséget ad Budapesten és országunk nagyobb városaiban, Hivatalos Schiesser Márkaüzlet megnyitására, amellett, hogy az adott területen kizárólagosságot is biztosít. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, a kapcsolat menüpontban vegye fel Ügynökségünkkel a kapcsolatot, elérhetőségeivel, elképzeléseivel és egy rövid bemutatkozással.

SCHIESSER Partner üzlet hálózat

Amennyiben meglévő fehérnemű, vagy ruházati üzletében szeretne forgalmazni SCHIESSER termékeket, úgy a megadott elérhetőségeinken vegye fel ügynökségünkkel a kapcsolatot, lehetőség van még a partnerüzlet hálózatunkba való bekapcsolódásra, amennyiben az adott területen még nincs forgalmazó üzletünk.

Schiesser